AKILLI SU SAYAÇLARINDA %20 İNDİRİM

Yeni yapı ruhsatı alan binaların yeni mesken su aboneliklerinde Ön Ödemeli (Akıllı) Su Sayacı kullanılacak. Böylelikle de  faiz, fatura ve sıra bekleme derdi ortadan kalkacağı gibi özellikle ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan olumsuzlukları sona erdirecek ve kiracıların su parası ödemeden mülkü terk etmelerinin önüne geçilecek. Uygulama ile sayaç okuma ve faturalandırma sistemi ortadan kaldırırken, hatalı okuma ve buna bağlı ihtilaflar da sona eriyor.

İSTEYEN VATANDAŞLARDA ÖN ÖDEMELİ (AKILLI) SU SAYACINA GEÇEBİLECEK

İsteyen mevcut su abonesi vatandaşlarımız da herhangi bir sökme takma bedeli ödemeksizin 'sadece sayaç bedeli karşılığında' mekanik su sayaçlarını Ön Ödemeli (Akıllı) Su Sayaçlarla değiştirebilecek. Kartına istediği miktarda su yüklemesi yapabilecek olan aboneler, kullanım süresince sayaçta ne kadar su kaldığını da görebilecek. Sayaçlarda yüklü su kalmazsa içerisindeki yedek kredi kullanılabilecek. Mesai saatleri dışında, hafta sonu, dini ve resmi bayramlarda saatte yüklü su kalmazsa su kesilmeyecek. Ayrıca Belediyede bulunan Su Yükleme Cihazı ile 7 gün 24 saat  avans su yüklemesi yapılabilecek.

AKILLI SAYACA %20 İNDİRİM

Abonelerimiz  ücret tarifesinde belirtildiği üzere ön ödemeli elektronik kartlı sayaçlarla kullanmış olacakları suyu, %20 indirimli kullanabilecekler.

Su aboneliği bulunan ve ekonomik olan bu uygulamaya geçmek isteyen vatandaşlarımız; Çınarcık Belediyesi Su Tahakkuk Şefliğine başvurarak detaylı bilgi alabilir, uygulamayı kendileri içinde başlatabilirler.