ÇINARCIK BELEDİYESİ YENİ İŞ MAKİNESİ ALDI

Çınarcık Belediyesi araç filosuna önemli bir takviye daha yaptı. Belediyenin tamamen öz sermayesiyle alınan Hidromek marka kazıcı yükleyici kepçe ile araç filosu daha da güçlendi.

İlçe genelinde meydana gelebilecek alt yapı arızalarında kazı ve düzenleme işlerinde kullanılmak üzere Garaj Amirliği bünyesine  yeni bir iş makinesi alımı yapılarak ; saha çalışmalarının daha etkin ve hızlı yürütülmesi amaçlanmaktadır .

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt yaptığı açıklamada; Belediyemize ait hizmet birimlerinin, Çınarcık için yapacağı çalışmalarda kullanılmak üzere görevlendirilen kepçenin ilçemizde meydana gelebilecek alt yapı arızalarında kazı ve düzenleme işlerinde kullanılacağını söyledi. Başkan Kurt konu ile ilgili “Göreve geldiğimiz günden itibaren
araç filomuzu güçlendiriyoruz. Elimizde atıl olan araçları yeniletip hizmete sokuyoruz. Bunun yanında ihtiyaca yönelik sıfır araçlar satın alıyoruz. Bugünde tamamen öz sermayemiz ile Hidromek marka kazıcı yükleyici kepçe ile araç filomuzu  daha da güçlendirdik . Hidromek marka kepçemiz  son model olup ihtiyaçlarımıza cevap verebilecek teknolojinin son imkanları ile tasarlanmıştır. Herşey daha güzel bir Çınarcık için'' dedi.