Fen İşleri Servisi

T.C.
ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI
FEN İŞLERİ SERVİSİ

Belediyemiz hudutları içinde ; ham yol açma ,yol kaplama , tretuvar kaplama , yol ve tretuvar tamiratı , parke taş kaldırım , yolların onarımı ve betonlama işlemleri , hizmet binaları tamiratı , proje keşif faaliyeti , proje uygulama kontrollü , hak ediş faaliyeti , karla mücadele ve tuzlama işlemleri , cadde düzenleme bakım onarım faaliyeti , asfalt yamama , rögar yenileme ve kapakların yükseltilmesi , yağmur ızgaralarının tamiratı , mezarlık hizmetleri işlemlerini yürütmek , park ve yeşil alanların düzenlenmesi , yenilenmesi , planlanması , bakımının yapılma iş ve işlemleri , su şebeke iş ve işlemleri , su arıza onarımı , yeni hat döşenmesi ,kanalizasyon iş ve işlemleri , kanalizasyon onarımları , tüm alt yapı hizmetlerinin yapılması , çöplerin alınması ve ber tarafı , ilçe genelinde tüm temizlik çalışmaları , harita işlemleri , imar durumu işlemleri , şehir planlama işlemleri , inşaat ruhsatı vermek , yapı kullanma izin belgesi vermek , numarataj iş ve işlemlerinin yapılmasını sağlayarak ilçe halkına hizmet vermektedir.