BAŞKAN AVNİ KURT’UN 23 NİSAN MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir mesaj yayınladı.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, mesajında  ‘’Dünyada çocuklara armağan  edilen  tek bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ederim. Çocuklarımız milletimizin geleceğidir. Bu bayramı bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Milletimize özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin ve Cumhuriyet’in yolunu açan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 97. yılı hepimize kutlu olsun.

Çınarcık’ta da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sevinçle kutluyoruz. 23 Nisan 1920’de kurulan TBMM, Ulu Önder’in öncülüğünde Kurtuluş Savaşı’nı yönetmiş, Cumhuriyet’i kurmuş, aldığı tarihi karar ve reformlarla bir milletin kaderini değiştirmiştir. Bugün çocuklarımız Çınarcık’ta dünya çocuklarıyla beraber sevgi, barış ve kardeşlik mesajları verebiliyorsa, bunu Büyük Önder Atatürk’ün önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında verilen mücadeleye borçluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle, herkesin ve özellikle çocuklarımızın  “23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını” kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi.