BAŞKAN ; YOSUN SOKAKTA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt Çamlık Mahallesi Yosun Sokakta yapılan çalışmaları inceledi.

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerle birlikte Yosun Sokak’a giden Başkan Avni Kurt ; burada yapılan istinat perde beton çalışması hakkında bilgi aldı.

Yosun Sokak sahil şeridinde oluşan yosun çürümelerine ve sahil şeridinin modernizasyonu adına istinat perde çalışmasının ardından yosun sokakta bulunan sahil yolunun yenileme çalışmalarına başlanacak.

Bu alanda bulunan sahil yürüyüş yolu aydınlatmalar ve banklarla daha modern bir hale getirilecek.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt konu ile ilgili “Yosun Sokak’ta ; yosun probleminin en aza indirmek için bazı çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalardan bir tanesi de istinat duvar çalışması. Yaptığımız çalışmaların ardından Yosun Sokak’ın sahil yolunu yenileyeceğiz. Yapacağımız çalışmaların ardından Yosun Sokak daha güzel bir hale gelecek” dedi.