ÇINARCIK FOTOĞRAFLARI YARIŞACAK

Çınarcık Belediyesi tarafından düzenlenen her yıl düzenlenen Altın Çınar Fotoğraf Yarışması için başvurular başladı.

En güzel Çınarcık fotoğraflarının yarıştığı, amatör veya profesyonel herkesin katılabildiği Altın Çınar Fotoğraf Yarışması’nın bu yıl üçüncüsü düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl içinde çekilmiş fotoğrafların yarışacağı organizasyon için başvuru süreci 23 Mayıs tarihi itibariyle başladı. Başvuru için gerekli şartname cinarcik.bel.tr/dosya/ucuncu-altin-cinar-fotograf-yarismasi adresinde görülebilecek.

17 Temmuz’a kadar sürecek başvurular sonrasında seçici kurul toplanarak değerlendirmesini yapacak.  Bu yıl seçici kurulda Çınarcık Kent Konseyi Başkanı Harun Karademir, Çınarcık Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hülya Nazlı, gazeteciler Nedim Güler ve Bülent Güler ile fotoğraf sanatçısı Suat Gök yer alıyor.

Yapılan değerlendirme sonrasında birinciye Canon EOS 700D fotoğraf makinesi, ikinciye dizüstü bilgisayar, üçüncüye ise Samsung tablet hediye edilecek