ÇÖP KONTEYNIRLARI ; GECE GÜNDÜZ TEMİZLENİYOR

Çınarcık Belediyesi  ilçe genelinde yürüttüğü temizlik faaliyetlerinde , konteynır yıkama aracı ile mahallelerde ki çöp konteynırlarını yıkayarak  dezenfekte ediyor.

Çınarcık Belediyesi Temizlik İşleri Amirliği ekiplerince ; ilçemizde bulunan çöp konteynırları belirli periyotlarla  konteynır yıkama aracı ile yıkanarak dezenfekte ediliyor. Dezenfekte çalışmalarında pis kokuların yayılmasını ve sinek oluşumunu  önlemeye çalışarak; vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amaçlanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt  “Konteynır yıkama çalışmalarımızı belirli periyotlarla yapıyoruz. Şehrimizin bütün cadde ve sokaklarında bulunan konteynırlarını; konteynır yıkama aracı ile temizleyip dezenfekte ediyoruz. Böylece haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıkların ve zararlı etkilerini de engellemeye çalışıyoruz. Bunun yanında Çınarcık Belediyesi olarak, çöplerin zamanında toplanmasına, eskiyen ve yıpranan konteynırların yenileriyle değiştirilmesine de özen gösteriyoruz ” dedi.