BAŞKAN AVNİ KURT ; ÇINARCIK M.Y.O AĞAÇ DİKİMİNE KATILDI

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ; Çınarcık Meslek Yüksekokulundaki ağaç dikimine katıldı.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programı öğrencileri topluma fayda projesi kapsamında fidan dikimi gerçekleştirdi.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu ön tarafındaki üniversite arazisine ağaç dikimi etkinliğine Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çınarcık Meslek  Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mine Artu Mutlugün, Emniyet Müdürü Ragıp Tunç, CHP ilçe Başkanı Erkan Birgin , AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya ve davetliler katıldı.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ağaç dikimi eşliğinde ; “Yeşili korumanın, sevmenin doğaya ve insanlığa karşı büyük bir sorumluluk teşkil ettiğini, yeşil bir dünyanın gelecek nesiller için en büyük mirastır. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim “ dedi.