ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİNDE SON GÜN 8 ARALIK

Çınarcık Belediyesi olarak ilçemizde bulunan okullardan gelen talep doğrultusunda, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yönelik yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlatmıştık.

“Çocuklar Üşümesin”projesi kapsamında sizlerden gelen bot ve montları çocuklarımıza ulaştırmaya başladık.

Soğuk hava şartlarından dolayı ‘’Çocuklar Üşümesin’’ projemizi hızlandırdık ve bu sebeple projeye katılmak için son günü 8 Aralık 2017 Cuma günü olarak belirledik.

8 Aralık Cuma gününe kadar gelin, bu soğuk kış günlerinde bir çocuğumuzun sevincine siz de ortak olun .

İlçemizde yaşayan dar gelirli ailelerin okula giden çocukları ile hayırsever vatandaşlarımız arasında bir köprü görevi görerek, onların minik bedenlerini ısıtmak ve sevinçlerine ortak olmak isterseniz;

Çınarcık Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne uğrayabilir,
0226 245 10 04 dahili 1136’yı arayabilir ya da
halklailiskiler@cinarcik.bel.tr mail adresinden mail yoluyla ulaşabilirsiniz.