TÜRKİYE OMURİLİK FELÇLİLERİ DERNEĞİ’NDEN TEŞEKKÜR

(TOFD) Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin ; Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Plastik kapak toplama kampanyası kapsamında, Çınarcık Belediyesi sınırları içerisinde bulunan bölgelerde Çınarcık Belediyesi  ve Çınarcık Mavi Deniz Atık Su Arıtma  Birliği ile birlikte ; doğada uzun bir sürede yok olan plastik kapakları geri dönüşüme kazandırılıyor.

TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş’ın imzası ile Çınarcık Belediyesi’ne gönderilen belgenin üzerinde, "Plastik Kapak Kampanyasına katılarak Engelsiz Bir Yaşamı desteklediğiniz için teşekkür ederiz" yazısı yer aldı. Teşekkür belgesinin kendilerini duygulandırdığını ve mutlu ettiğini dile getiren Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ise, "Mavi kapak toplama kampanyalarımızla hem çevre bilincine hem de kampanyaların hedef kitlesine verdiğimiz katkı ile bize mutluluk veriyor ’’ dedi.