AVNİ KURT’TAN ŞENER’E “HAYIRLI OLSUN”

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu

Belediye meclis üyeleriyle CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara’nın eşlik ettiği Belediye Başkanı Avni Kurt, İl Başkanı Ertan Şener’e “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Geçtiğimiz ay yapılan il kongresi sonrasında göreve gelen Şener ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Kurt, belediye olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

Başkan Avni Kurt, Şener’in zorlu bir görev üstlendiğini de ifade ederek “Sizlerin görevlerinde başarılı olması için bizler de elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu. CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener de Çınarcık Belediyesi’nin başarılı çalışmalara imza attığını, sosyal demokrat belediyeciliğin güzel örneklerini ilçe halkıyla buluşturduğunu ifade etti.

Başkan Avni Kurt, günün anısına Şener’e çiçek hediye etti.