CHP KADIN KOLLARI , BAŞKAN AVNİ KURT’U ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Çınarcık İlçe Kadın Kolları Başkanı Hava Serpil Altınay ve yönetim kurulu üyeleri Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u ziyaret etti.

Çınarcık Belediyesi Meclis Salonunda yapılan ziyarette CHP Çınarcık İlçe Kadın Kolları Başkanı Hava Serpil Altınay ve kadın kolları üyeleri de hazır bulundu.

CHP Çınarcık İlçe Kadın Kolları Başkanı Altınay ve yönetim kurulu üyelerini Meclis Salonunda ağırlayan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt , kadınların siyasette daha çok yer almaları gerektiğini belirterek, “Kadınlar siyaset çalışmalarında gerçekten bir lokomotif görevini üstleniyor. Hep ön planda olmalarına rağmen yönetim kadrolarında ne yazık ki gerektiğince yer alamıyorlar. Dileğimiz kadınların hayatın her alanında daha ön planda olması ve hak ettiği yere ulaşması” şeklinde konuştu.

Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Avni Kurt , Kadın Kolları Başkanı Hava Serpil Altınay’da çalışmalarda kendilerine gösterdiği destek için Başkan Avni Kurt’a teşekkür etti. Ziyarette Çınarcık Belediye Meclisinin kadın üyelerinden Ömür Ertürk’te yer aldı.