BAŞKANIN 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI

14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, tüm seven ve sevilenlerin Sevgililer Günü’nü kutladı.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt mesajında ” 14 Şubat bir tek güne sığdıramadığımız, hayatımızın her anında yer alan sevgi denilen kutsal duygunun, sembolik olarak kutlandığı gün. Toplumları bir arada tutan, insanların barış ve mutluluk içerisinde kardeşçe yaşamasını sağlayan en kuvvetli duygu sevgidir. İnsanlar yaşamlarının her evresinde sevgiye ihtiyaç duyarlar. Bir anne ve babanın evladına, gurbetteki bir insanın sılaya, hiç görmese de yaptıklarıyla bir milletin kaderini değiştiren Ata’ya duyulan da sevgidir. Sevgiyi, gülümsemeyi, hoşgörüyü aramızda ortak dil haline getirebilmeliyiz. Kendisiyle barışık yaşayan, insanları seven, yaşadığı yeri seven, doğayı ve içindeki herşeyi seven insanların oluşturduğu toplumlar, sosyal barışı yakaladıkları için geleceğe daha güvenle bakarlar. Dünya üzerinde sevginin egemen olduğu sevgi, barış ve mutluluk dolu bir Sevgililer Günü diliyorum” dedi.