17 AĞUSTOS DEPREM ŞEHİTLERİNE MEVLİT OKUTULDU

Çınarcık'ta 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu.

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen Marmara Depremi’nin 20. yıldönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Taşliman Cami'nde Öğle Namazı  öncesinde mevlit okutuldu.

Çınarcık İlçe Müftülüğü tarafından Çınarcık Taşliman Camisi'nde düzenlenen mevlit programında İmam Hatipler Kur'an-ı Kerim okudu ve depremde hayatlarını kaybedenler için  dualar edildi.

Çınarcık İlçe Müftülüğü Çınarcık Taşliman Camisinde, Taşliman Cami İmam Hatibi Harun Özkan, Koruköy Merkez Cami İmam Hatibi Nurullah Batur, Karpuzdere Cami İmam Hatibi Mümin Bilece, Kuran-ı Kerim, ilahiler ve kasideler okudular ve Taşliman Cami İmam Hatibi Harun Özkan Deprem Şehitleri için dua yaptı.

İlçe Müftülüğünde görevli imamlar tarafından okunan Mevlid-i Şerif programının ardından belediyemiz tarafından vatandaşlara helva ve su ikram edildi.

17.08.2019 17:00