3 PUAN 6 GOLLE GELDİ

Yalova Süper Amatör Küme’de mücadele eden Çınarcık Belediyespor, 11. hafta mücadelesinde Altınova deplasmanında Hersekspor’u 6-1 mağlup etti.

Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadı’nda oynanan karşılaşmanın henüz beşinci dakikasında İlker’in attığı golle Sarı- Siyahlılar, deplasmanda 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 30. dakikasında Ceyhun’un ortaladığı topu Aykut filelere gönderdi ve fark ikiye çıktı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Çınarcık Belediyespor, İlker’le 67. dakikada farkı üçe çıkardı. Hemen 3 dakika sonrasında bu kez kullanılan köşe vuruşunda Onur’un vuruşuyla skor 4-0’a geldi.

75. dakikada yine İlker’in getirdiği topu Aykut, filelerle buluşturdu. Maçın bitimine 10 dakika kala yaklaşık 35 metreden sert vuran Ünsal, takımının altıncı golünü attı.

Maçın skorunu belirleyen gol ise 85. dakikada Hersekspor’dan geldi ve karşılaşma 1-6 sona erdi.

Bu sonuçlar Çınarcık Belediyespor, ligdeki şampiyonluk yarışını sürdürdü.

07.02.2016 11:00