6292 SAYILI KANUN SÜRE UZATIMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Çınarcık Belediyesinin ortaklaşa olarak düzenlediği halk toplantısı Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ümit Yılmaz ve heyeti ilk olarak Belediye Başkanımız Numan Soyer’in makamında bir araya geldiler. 6292 sayılı Orman Köylülerinin Kalkınmalarının Desteklenmesi ve Hazine Adına Orman Sınırları Dışarısına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışı Hakkında Kanun kapsamında 2/B taşınmazları ile Hazineye ait tarım arazilerinin satış dahil değerlendirme işlemleri hakkına sahip vatandaşlara bu konunun daha kapsamlı bir şekilde anlatılması için bir toplantı düzenlenmesi kararı alındı.

9 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 17:00’de Çınarcık Belediye Meclis Salonunda 2/B taşınmazları ile Hazineye ait tarım arazilerinin satış hakkına sahip vatandaşlara bilgilendirme toplantısı yapıldı. Hak sahiplerine , Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü heyeti tarafına 6292 sayılı Kanun kapsamında 2/B alanlarında bulunan taşınmazlar ile Hazineye ait tarım arazilerinin satışına ilişkin uzunca bir süre bilgilendirme yapıldı.

10.12.2019 13:00

Tüm Haberler İçin Tıklayın

1077 Defa Görüntülendi

Son Haberler

Egemenlik kayıtsız şartsız
milletindir!