ARAÇ FİLOSUNA YENİ İTFAİYE ARACI TAKVİYESİ

Çınarcık Belediyesi araç filosuna önemli bir takviye daha yaptı. 6 Şubat Deprem’inde Antakya’da yoğun bir çalışma sağlayan Çınarcık Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüze yoğun çalışmalarına karşılık Almanya’dan bir vatandaşımız Mercedes İtfaiye aracını hediye etti.

İlçe genelinde meydana gelebilecek yangınlarda hibe edilen bu itfaiye aracı; söndürme çalışmalarında önemli bir katkı sağlayacaktır

Mercedes itfaiye aracı,  2 bin litre su tankı,yangın söndürme pompası ,  pompanın su işleme kapasitesi normal şartlarda 10 BAR basınçta 3 m yükseklikte dakikada  3 bin litre  aktarabilen ,  300 litre kapasiteli köpük tankı ve aparatlarına sahip arama kurtarma ve yangın söndürme aracıdır.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, yeni aracın halkımıza hayırlı olmasını dilerken “Kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı ile mevcut araç filomuza yenilerini eklemeye devam ediyoruz.Almanya’daki duyarlı vatandaşımıza bu önemli ve hayati hediyesinden ötürü teşekkür ederiz. İtfaiye Amirliğimizin çatısı altında halkımıza hizmet verecek yeni aracımız Çınarcık’ımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

17.10.2023 11:36