BAŞKAN NUMAN SOYER, HALKLA BULUŞTU

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarıyla bir araya geldi.

Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşla bir araya gelen Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve eşi Elif Soyer, kendi eliyle vatandaşlara etli pilav ikram etti.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Çınarcık Belediye Başkanı seçilen Numan Soyer, "Halkımızla Birlik ve Beraberlik Buluşması” programında vatandaşlarla yakından ilgilenen ve kendi eliyle etli pilav ikram eden Başkan Soyer, öncelikli hedeflerinin Çınarcık’ta birlik beraberliği sağlamak olduğunu söyleyerek; "Beni bu kutlu göreve layık gören hemşerilerimiz duaları esirgemediği sürece Çınarcık'ta değişimi hep birlikte göreceğiz. Çınarcık'ı daha da yaşanılır bir hale el birliği ile birlikte getireceğiz. Davetime teşrif ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

13.04.2019 17:00