BAŞKAN ÖZ’DEN, BAŞKAN SOYER’E ZİYARET

MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz ve parti yöneticileri, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, bir süre önce MHP Genel Merkezi tarafından MHP Yalova İl Başkanlığına atanan Namık Öz ve yönetimini makamında ağırladı.

Yapılan ziyarette Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Temel Koç, MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz ve yönetimi ile MHP Çınarcık İlçe Başkanı Gökmen Bayraktar ve yönetimi hazır bulundu. Yalova, Çınarcık  ve ülke gündemi hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler. Ziyaret sonunda Belediye Başkanımız Numan Soyer , MHP Yalova İl Başkanı Öz’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında kendisine başarılar diledi.

07.08.2020 17:00