BAŞKANIMIZ SOYER , AHMET SUGÜN CADDESİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARADA

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Ahmet Sugün Caddesi’nde vatandaşlarla sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

Başkanımız Numan Soyer, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Taşliman Mahallesi Ahmet Sugün Caddesi’nde bulunan esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla selamlaşan Başkan Soyer, vatandaşların hal hatırları sorarak , istek ve taleplerini dinledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Numan Soyer; “Fırsat bulduğumuz her anı değerlendirip gerek halkımızla gerekse esnaf dostlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün Ahmet Sugün Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkânı bulduk. Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetleri zamanında ve yerinde olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

10.02.2020 18:59