BAŞKAN SOYER, YALOVA İL JANDARMA KOMUTANI BAKÇEPINAR’I ZİYARET ETTİ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Yalova İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Numan Soyer; Yalova İl Jandarma Komutanlığı görevine Ağustos ayında atanan Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar’ı Termal Belediye Başkanı H.Sinan Acar ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkanımız Numan Soyer, ziyarette  Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Bakçepınar ile bir süre  sohbet eden Başkan Soyer, Çınarcık Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar ve çeşitli projelere ilişkin bilgiler verdi. Aynı zamanda Çınarcık ilçesinin huzurlu ve güvenli bir konumda olması yönünde çaba harcayan emniyet ve jandarma ekiplerinin bu noktada önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Başkan Soyer ve Başkan Acar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Yalova İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar , bundan önceki süreçte olduğu  gibi bundan sonrada Çınarcık Belediyesi ile işbirliği içerisinde çalışmalar yürüteceklerini kaydetti.

17.09.2019 16:00