BAŞKAN SOYER’DEN 15 TEMMUZ ŞEHİTİ EŞİNE ZİYARET

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer; 15 Temmuz Şehidi Murat Demirci’nin eşini ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Numan Soyer; 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü yıldönümünde 15 Temmuz Şehidimiz Murat Demirci'nin eşi Vildan Demirci'yi Kocadere Yalısındaki evinde ziyaret etti.

Vildan Demirci’ye taziyelerini ileten Başkanımız Numan Soyer’e, Çınarcık Kaymakamımız Soner Kırlı, İlçe Jandarma Komutanımız Nezir Zincar, İlçe Emniyet Müdürümüz Ragıp Tunç ve İlçe Müftümüz İdris Yavuzyiğit eşlik ettiler.

15 Temmuz Şehidi Murat Demirci’nin ailesine gerçekleştirdiği ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Başkanımız Numan Soyer , “Milli iradenin ve beraberliğin, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canını seve seve veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de bir kez daha acil şifalar ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Ziyarette İlçe Müftümüz Kuran-ı Kerim Tilaveti okudu ve vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canını veren tüm şehitlerimize dualar edildi.

16.07.2019 14:00