BAŞKAN SOYER’DEN MİNİK ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde Hüdaverdi Aydın İlkokulu ile Gülkent İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti.

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk gününde Çınarcık Kaymakamımız Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Karadağ , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Doğan ve  Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay ile birlikte ilçemizdeki anaokulu , 1. sınıflara ve özel eğitim sınıfını ziyaret ettiler.

Başkanımız Soyer , ilçe merkezindeki okullara yaptığı ziyarette okul müdürleri ve öğretmenlerle görüşerek; sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ardından Hüdaverdi Aydın İlkokulu ile Gülkent İlkokulu’nun ana sınıflarına , 1. sınıflara ve özel eğitim sınıfına geçen Belediye Başkanımız Numan Soyer, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ederek, öğrencilerle teker teker ilgilendi.

Eğitim öğretim yılının ilk gününde minik dostlarımızla bir araya gelmenin mutluluğu içinde olduğunu belirten Belediye Başkanımız Numan Soyer , " Bu çocuklar bizlerin, hepimizin geleceği. Bizim için çok önemliler. Yeni eğitim öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimize ve ailelerine, fedakar ve saygıdeğer öğretmenlerimize ve tüm ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

09.09.2019 17:05