BAŞKAN SOYER’İN ECZACILAR GÜNÜ MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer mesajında, “Eczacılarımız, sağlık sektörünün önemli bir unsuru olan ilacın üretimini ve vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayan, kendini tüm insanlığın sağlığını düşünmeye adayan, sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan eczacılığı özveri ve gayret içerisinde sürdürmektedir. Dünyada pandemi haline gelen Covit-19 salgını nedeniyle her daim ve her hususta vatandaşlara ilaç temin ederek bu hizmetleri kesintisiz olarak sürdüren , işlerinin başında olan eczacılarımız sağlık çalışanlarımız gibi siper olarak üstün rol oynamışlardır. Sağlık sektörünün temel taşları konumunda bulunan , kendini tüm insanlığın sağlığını düşünmeye adayan eczacılığı, özveri ve gayret içerisinde sürdürmekte olan tüm eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılık Günü'nü kutluyor, esenlikler diliyorum” dedi.

14.05.2020 13:00