BAŞKAN SOYER’İN HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, “Hemşireler Günü” sebebiyle bir mesaj yayınladı .

Belediye Başkanımız Numan Soyer "Hemşireler Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajında “Yaşamımızın en kıymetli hazinesi sağlık; sağlık hizmetlerinin en önemli unsurlarından biri de şüphesiz ki hemşirelerimizdir. Tarihimiz boyunca insan ve vatan sevgisiyle yaralarımızı saran, acılarımızı dindiren Türk hemşireleri bugün de Covid-19 salgınıyla savaşımızda en ön cephede olağanüstü fedakârlıklarla görev yapmaktadır. Yurdumuzun her köşesinde vatandaşlarımızın hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz bir sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan değerli hemşirelerimize şükranlarımı sunuyor ve onların 12 Mayıs "Hemşireler Günü"nü kutluyorum” dedi.

12.05.2020 11:30