BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ'I MAKAMINDA AĞIRLADI

Başkanımız Numan Soyer, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş'ı Çınarcık’ta ağırladı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Bursa ile gönül köprüsü kurarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş'ı makamında ağırladı. Başkanlar Bursa ve Çınarcık ile ülke gündemi hakkında bir süre sohbet ettiler. Kentlerinde yapmış oldukları projeleri anlatarak fikir alışverişinde bulundular.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş, İstanbul’un karşı semtinde doğası ve havasıyla güzel Çınarcık’ta bulunmaktan memnun olduğunu ifade ederek, misafirperverliğinden dolayı Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e ve ekibine teşekkür ederek . çalışmalarında başarılar diledi.

19.08.2023 22:15