BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, KYK YURDUNDAKİ ÖĞRENCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda barınan üniversite öğrencilerini ziyaret ederek, sorunları ve taleplerini yerinde dinledi.

Çınarcık Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ziyaretinde Belediye Başkanımız Numan Soyer’e, eşi Elif Soyer,  Çınarcık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Gözde Gençtürk ve  Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefi Özlem Ayaz eşlik etti.

Akşam yemeğinden sonra öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanımız Numan Soyer, öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi. Ayrıca öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkanımız Soyer, öğrencilere tecrübe paylaşımında ve tavsiyelerde bulunarak başarılar diledi.

Yurt Müdürlüğünde öğrencilerle sohbetten sonra  Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık KYK Müdüresi Rahile Yalçınkaya’yı  makamında ziyaret ederek Çınarcık’ta mevcut yüksek öğrenimde okuyan öğrenci sayıları, yurdun durumu, faaliyetleri ve yurt kapasitesi ile ilgili  bilgiler aldı.

15.12.2023 19:55