BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, MAKS TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

Belediye Başkanımız Numan Soyer , İzmir’de düzenlenen Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) proje tanıtım toplantısına katıldı.

4 Eylül günü yapılan MAKS Proje tanıtım toplantısında İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün  Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) projesiyle ilgili bilgiler verdi.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, “İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek ileriye taşımak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda düzenlenen MAKS proje tanıtım toplantısına katıldık. Çınarcık  Belediyesi olarak her alanda kendimizi geliştirerek vatandaşlarımıza daha modern şekilde hizmet vermek için çalışıyoruz.” dedi.

06.09.2019 21:00