BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, YENİ İTFAİYE HİZMET BİNASI YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediyemiz tarafından yapılan yeni modern itfaiye hizmet binasının yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediyesi'nin öz kaynaklarıyla başlattığı yeni modern itfaiye hizmet binasının yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Yapım aşamasında olan itfaiye hizmet binasının, çalışmalarının hızla ilerlediğini gözlemlendi.

Çınarcık Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne hizmet verecek olan yeni bina, toplam 650 metrekarelik inşaat alanına sahip 2 katlı bir yapı olacak. İtfaiye binasının donanımı ise oldukça kapsamlı olacak. Bina, 4 araç peronuna sahip 8 araçlık peronla donatılacak. Ayrıca lokal, eğitim salonu, spor salonu, ofisler, çamaşırhane ve yatakhane gibi alanlar da bulunacak.

Başkanımız Numan Soyer, incelemeleri sırasında yapım sürecinin planlanan şekilde ilerlediğini ve projenin zamanında tamamlanacağından emin olduğunu belirtti. Yeni itfaiye hizmet binasının, bölgeye güçlü bir altyapı desteği sunacağını ve vatandaşların güvenliği için önemli bir merkez olacağını vurguladı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, "Çınarcık Belediyesi olarak, halkımızın güvenliği ve refahı için gerekli tüm adımları atmaya devam edeceğiz. Yeni itfaiye hizmet binamız, yangın ve acil durumlarla mücadelede daha etkin bir rol üstlenecek. Şehrimizin her köşesine hızlı ve etkili bir şekilde hizmet sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Çınarcık Belediyesinin öz kaynaklarıyla başlattığı bu önemli proje, şehrin modernleştirme çabalarının bir yansıması olarak, güvenli bir yaşam ortamı sağlama hedefi doğrultusunda atılmış önemli adımlardan biri olarak kaydedildi.

19.03.2024 15:36