BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, YENİ MODERN FUTBOL SAHASI YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer'in öncülüğünde, şehre modern bir futbol tesisi kazandırma çalışmaları hız kazandı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer’in sahada yapılan incelemelerinde, çalışmaların titizlikle sürdüğü ve proje planlarına uygun şekilde ilerlediği gözlemlendi. Saha da çalışan ekiplerin sahada gösterdiği hızlı ilerleme, tesisin bir an önce tamamlanarak hizmete açılması için umut verici bir işaret olarak değerlendirildi.

Yaklaşık 80x120 metre boyutunda sentetik çim saha, 1800 kişilik modern seyirci tribünü ve gelişmiş soyunma odalarından oluşacak olan yeni tesis, Çınarcık'ın spor altyapısını güçlendirecek ve bölgedeki spor potansiyelini artıracak bir projedir.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki sporcuların ve spor tutkunlarının daha iyi imkanlara kavuşacağını belirtti. Yeni tesisin, Çınarcık halkının spor kültürünü daha da geliştireceğini, bölgedeki futbolcular için önemli bir spor alanı olacağını, gençlerin ve spor severlerin daha iyi imkanlara sahip olacaklarını vurgulayan Başkanımız Numan Soyer, sporun gençler arasında yaygınlaşması için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Çınarcık'a kazandırılacak olan bu modern futbol tesisi, sporun yaygınlaşması ve gençlerin spora olan ilgisinin artması açısından büyük bir öneme sahip. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Çınarcık'ın spor alanındaki potansiyelinin daha da yükselmesi amaçlanıyor.

19.03.2024 14:22