BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’İN İTFAİYE HAFTASI MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, 25 Eylül – 1 Ekim İtfaiye Haftasıyla ilgili mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer mesajında: “24 saat halkın emrinde olan itfaiye çalışanlarımız büyük ve önemli bir görevi yerine getirmektedir. İnsanımız ve tüm canlıları, başta yangın felaketi olmak üzere, deprem, sel gibi birçok doğal afete karşı koruyup, onlara siper olmaktadır. Bununla birlikte itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup beraberinde büyük sorumluluklar getirmektedir. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan bütün itfaiye çalışanlarımızın İtfaiye Haftası’nı kutlar, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

27.09.2019 11:30