BAŞKANIMIZ SOYER RESİM SERGİSİNE KATILDI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konulu Resim Sergisinin açılısına katıldı.

Çınarcık Halk Eğitim Merkezinde yapılan resim sergisine Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Eşi Elif Soyer, Çınarcık Emniyet Müdürü Eyüp Mol, Çınarcık Milli Eğitim İlçe Müdürü Kemal Karadağ, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çınarcık İlçe Müftüsü İdris Yavuzyiğit, Çınarcık Tarım Müdürü Hakan Demirhan, Halk Eğitim Merkez Müdürü İrfan Öztürk, Kurs öğrencileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Bir çok alanda çalışmalar yapan Çınarcık Halk Eğitim Merkez resim kursu öğretmeni Özlem Coşgun ve kursiyerlerinin hazırladığı kadınlar günü konseptli sergisinin açılış kurdelesini Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ile Eşi Elif Soyer ve Çınarcık Milli Eğitim İlçe Müdürü Kemal Karadağ kestiler.

Resim Kursu Öğretmeni Özlem Coşgun kursiyerlerin yaptığı resimler hakkında Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve katılımcılara bilgiler verdi. Başkanımız Numan Soyer serginin hayırlı olması temennisinde bulunarak, kursiyerler ve emeği geçenlere teşekkür etti.

06.03.2020 19:30