BELEDİYE BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlileri ve Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleşen Toplantıya Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çınarcık Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Levent Öztürk, Doç. Dr. Tülay Erbeşler Ayaşlıgil, Doç. Dr. Ebru Seçkin, Doç. Dr. Adem Sakarya, Dr. Öğr. Üyesi Ayfer Yazgan, Arş. Gör. Büşra Ertaş, Arş. Gör. Hatice Buse Bingöl, Çınarcık Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Salih Batal ve Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencileri katıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlileri ve Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencileri, Çınarcık’ ta sosyal, ekonomik, fizik mekan çözümleme, kentsel dönüşüm, deprem ,Çınarcık’ın fiziki durumu ve sürdürülebilir kent planlama konularında 4 günlük bir çalışma yürüteceklerdir.

Konu Hakkında Belediye Başkanımız Numan Soyer; ‘’ Çınarcık Belediyesi olarak, şehrimizin geleceğini şekillendirecek bu çalışmada aktif rol alarak, katılımcı ve işbirlikçi bir yaklaşım sergileyeceğiz. Amacımız, Çınarcık'ı daha yaşanabilir, güvenli ve sürdürülebilir bir kent haline getirmek için kararlılıkla çalışmaktır. Bu çalışmanın sonuçlarıyla, şehrimizin potansiyelini maksimize etmek ve vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam standardı sunmak için gerekli adımları atmaya devam edeceğiz." dedi.

19.03.2024 22:40