BELEDİYE BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’E MİLLETVEKİLİ AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ EŞLİK ETTİ

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, ilçemizde bulunan esnafı ziyaret etti.

Başkan Soyer ve Milletvekili Büyükgümüş esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, isteklerini dinledi.
Ziyarette Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti olarak her zaman esnafla ve halkla iç içe olmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Esnaflarımız ve vatandaşlarımız, Milletvekili Büyükgümüş’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Esnaflarımız, Belediye Başkanı Numan Soyer'in her hafta kendilerini ziyaret ederek taleplerini dinlediğini dile getirdi.

Belediye Başkanımız Numan Soyer’e bu hafta esnaf ziyaretinde AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve AK Parti meclis üyeleri eşlik etti.

23.01.2020 23:29