ÇINARCIK BELEDİYE SPOR KULÜBÜ OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Çınarcık Belediye Spor Kulübü 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Çınarcık Belediye Başkan yardımcımız Murat Savaş’ın katılımıyla 09.10.2019 tarihinde Çınarcık Belediye Spor Kulübü Yönetim Binasında, spor kulübü üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen olağan kongrede yönetim başkanı Çınarcık’ın sevilen iş adamı Osman Sağıroğlu seçildi.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer “yeni görevinde Osman Sağıroğlu’na ve yönetimine hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer “Çınarcık gençliğinin sporla buluşması ve sporda Çınarcık Belediye Spor Kulübünün adını başarılarla duyurmayı hedefleyen kulüp olacağını” söyledi.

09.10.2019 23:52