BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, ÇANAKKALE ZAFERİNİ ANMA PROGRAMINA KATILDI

18 Mart Çanakkale Şehitlerinin 109. yıl dönümünde Çanakkale Zaferi’ni anma programı Çınarcık Gülkent İlkokulu ve Ortaokulu Konferans Salonunda yapıldı.

Çanakkale Zaferi’ni anma programına Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

18 Mart Çanakkale Şehitlerinin 109. yıl dönümünde Çanakkale Zaferi’ni anma programında Çınarcık Gülkent İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Murat Ünlü günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Gülkent İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Ömür Dediğin” temalı gösterisi başladı. Sinevizyon ve oratoryo gösterileri eşliğinde öğrencilerin hazırlamış olduğu “Ömür Dediğin” gösterileri ile devam etti.  Çanakkale Savaşları ile ilgili kısa film izletilerek tören sonlandırıldı.

18.03.2024 16:40