EGEMEN BAĞIŞ VE ÖMER FARUK ÖZ ÇINARCIK’TA

Avrupa Birliği Eski Bakanı Sayın Egemen Bağış ve 23-24. Dönem Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz Çınarcık’a geldi.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Ak Parti 22-23-24. Dönem İstanbul Milletvekili ve Avrupa Birliği Eski Bakanı Sayın Egemen Bağış ile Ak Parti 23-24. Dönem Malatya Milletvekili  TBMM İdari Amiri Sayın Ömer Faruk Öz’ü Çınarcık’ta ağırladı.

Ak Parti 22-23-24. Dönem İstanbul Milletvekili ve Avrupa Birliği Eski Bakanı Sayın Egemen Bağış ve Ak Parti 23-24. Dönem Malatya Milletvekili  TBMM İdari Amiri Sayın Ömer Faruk Öz’ün yapmış olduğu ziyarette ;   Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Termal Belediye Başkanı H.Sinan Acar , Armutlu Eski Belediye Başkanı Mehmet Birkan , Termal Eski Belediye Başkanı İsmail Atik , Esenköy Eski Belediye Başkanı Özer Kaptan ve Çınarcık Ak Parti İlçe teşkilatı hazır bulundular.

Çaylar eşliğinde Çınarcık , Yalova ve ülke gündemi üzerine bir süre sohbet edildi. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer;  eski Bakanı Sayın Egemen Bağış’ı ve eski Milletvekilimiz Sayın Ömer Faruk Öz’ü Çınarcık’ta ağırlamaktan mutlu olduklarını belirtti.

17.05.2019 02:00

1980 Defa Görüntülendi