ELÇİN SOKULLU’YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer eşi Elif Soyer ile birlikte ; Elçin Sokullu’nun evine giderek doğum gününü kutladı.

Çınarcık’ta ikamet eden engelli vatandaşımız Elçin Sokullu’nun evine sürpriz bir şekilde giden Belediye Başkanımız Numan Soyer ve eşi Elif Soyer doğum günü pastası ile Sokullu’ya unutulmaz bir doğum günü yaşattılar.

Belediye Başkanımız Numan Soyer; ”Engeller sevgiyle birlikte aşılır. Elçin‘in yeni yaşında ona unutulmaz bir sürpriz yapmak istedik. Tüm engelli kardeşlerimiz ve evlatlarımız bizim için ayrı bir değere sahip . Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Nice mutlu yıllara Elçin” dedi.

İlk defa böylesine büyük bir mutluluk yaşadığını belirten Elçin Sokullu  “Ömrümüzde görmediğimiz değeri veren ve bize olan yakınlığından dolayı Belediye Başkanımız Numan Soyer’e ve bu güzel anı için eşi Elif hanıma teşekkür ederim. Kendisine ve ekibine Çınarcık’ımız için çalışmalarında başarılar dilerim. İyi ki varsınız Başkanım” dedi.

12.07.2019 20:00