ELEKTRİK HATLARININ YER ALTINA ALINMA İŞLEMİ SÜRÜYOR

Çınarcık’ta elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları Çamlık Mahallesi’nde tüm hızıyla devam ediyor.

Çınarcık Belediyesi öncülüğünde ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. işbirliği ile gerçekleştirilen elektrik hatlarının yer altına alma çalışmaları tün hızıyla devam etmektedir.
Konu hakkında açıklama yapan Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer "İlçemizde çirkin görüntüler oluşturan zaman zaman hava koşullarından etkilenen ve elektrikte enerji kaybına neden olan eski elektrik hatları yenilenerek yer altına alınıyor. Kısa sürede tamamlanması planlanan projeyle birlikte ilçemiz daha güzel bir görünüme kavuşacağı gibi enerji kaybının da önüne geçilmiş olacak. Elektrik hatları yer altına gelirken esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan en az düzeyde etkilenmesi konusunda yüklenici firma ile görüşmelerimizi de yaptık. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

03.10.2019 19:47