GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGI İLE ANDIK

Çınarcık’ta 10 Kasım Atatürk’ü anma töreni Çınarcık Gülkent İlkokul ve Ortaokulu Konferans Salonunda devam etti.

10 Kasım Atatürk’ü anma töreni Çınarcık’ta Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından Çınarcık Gülkent İlkokul ve Ortaokulu Konferans Salonunda devam edildi.

Konferans Salonundaki anma programına Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı , Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, meclis üyeleri, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri , öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma programı Çınarcık Ortaokulu  öğrencilerinin düzenlediği oratoryo gösterileri ile devam etti.

10.11.2019 13:30