MİLLETVEKİLİ BÜYÜKGÜMÜŞ VE BAŞKAN SOYER, VATANDAŞLA BİR ARADA

AK Parti Yalova Milletvekili ve Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Sayın Ahmet Büyükgümüş, Çınarcık Kaymakamı Sayın Soner Kırlı ile Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Yalova Milletvekili ve Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Sayın Ahmet Büyükgümüş, Çınarcık Kaymakamı Sayın Soner Kırlı ile Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık genelinde bir çok ziyaret gerçekleştirdi.

Yalova Milletvekilimiz Sayın Ahmet Büyükgümüş ve Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer; Çınarcık, Çalıca, Koruköy, Teşvikiye, Kocadere, Şenköy ve Esenköy’de vatandaşlarla bir araya gelerek hem geçmiş bayramlarını kutladılar hem de taleplerini dinleyerek, sohbet ettiler.

04.08.2020 23:00