MODERN YAPI DEKERASYON AÇILIŞINA KATILDIK

Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş hizmete giren Modern Yapı Dekorasyonun açılış törenine katılarak iş yeri sahiplerine hayırlı iş ve bol kazanç diledi.

Açılış törenine Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş‘ın yanı sıra Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Murat Kaya, İlçe Başkanı Hüseyin Günay, Meclis üyelerimiz Nizamettin Balkaya, Emin Oriçli ve davetliler katıldı.

Programda Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş “Biz belediye olarak yatırımcı gençlerimizin her zaman yanındayız. Rabbim inşallah helalinden kazançlar nasip etsin” dedi. Başkan Yardımcımız Murat Savaş’ın konuşmasının ardından hayır duaları eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. Programın devamında Başkan Yardımcımız Murat Savaş ve beraberindekiler ofiste sergilenen ürünleri inceleyerek ürünler hakkında bilgi aldı.

24.01.2020 19:58