PAZAR ESNAFINA VE VATANDAŞLARA MASKE DAĞITILDI

Çınarcık Belediyesi Korona virüs sebebiyle ilçemizde kurulan pazar yerinde yeni bir düzenlemeye gitti.

Pazar yerine kontrollü giriş ve çıkışları noktaları oluşturuldu . Giriş çıkış noktaları haricinde tüm alanlar, demir bariyer ve benzeri araç gereçle kapatılarak, kontrolsüz giriş ve çıkışlar engellendi. Zabıta ekiplerimiz tarafından maskesiz vatandaşlara maske verilerek , vatandaşların ateşi ölçüldü . Pazar yerlerin giriş çıkış noktalarına dezenfekte cihazları konuldu.

Zabıta Amirliğimize bağlı ekiplerimiz ile Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri pazaryerinin giriş ve çıkışlarında sürekli kontrollerde bulundular. Zabıta ekiplerimiz Pazar esnafına maske dağıtılırken , sürekli olarak yapılan anonslarla hijyen konusunda uyarıldı. Esnafların tezgah aralıklarının da genelge de yayınlandığı gibi 3 metre olması sağlandı.

Pazar yerinde yapılan düzenlemeleri Çınarcık İlçe Kaymakamı Soner Kırlı , Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve İlçe Emniyet Müdürü Eyyüp Mol ile birlikte gezerek; yapılan çalışmaları incelediler. Başkanımız Numan Soyer esnafa kolaylıklar dileyerek, hijyen konuları ile maske, eldiven ve sosyal mesafeye uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

09.04.2020 20:16