SAHİPLENME ONLİNE SİSTEMİNE BÜYÜK İLGİ

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde sahiplenmeyi bekleyen can dostlarımızı belediyenin internet sitesinde tanıtılmasının ardından vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Belediye Başkanımız Numan Soyer’in talimatı üzerine Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde sahiplenilmeyi bekleyen hayvanlar için Çınarcık Belediyesi internet sitesinde bir bölüm açılarak hayvanların sahiplendirilmesi için duyurulara 19 Haziran Cuma günü başlanmıştı.

Haberin sosyal medyada yayınlamasının ardından  bu hafta sonu vatandaşlarımız  Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde misafir olarak tutulan can dostlarımıza büyük ilgi gösterdiler.

Hayvanseverler  Hıdır Taş, Timur Çınarcıklı, Özlem Uruş ve Halil Dedik;   Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimize gelerek minik can dostlarımızı sahiplendiler. Belediyenin online www.cinarcik.bel.tr/tr/misafir-dostlarimiz sistemine kayıtlı Bulut , Karaca , Karamel ve Wakkız’ı sahiplenerek evlerine götürdüler. Böylelikle de Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde bakılan şanslı dostlarımızın yeni yuvaları oldu.

Sadık bir dost edinmek isteyen vatandaşlarımız www.cinarcik.bel.tr/tr/misafir-dostlarimiz ziyaret ederek, sahiplenmeyi bekleyen  can dostlarımızı görebilirler.

22.06.2020 15:30