SICAKTAN BUNALAN HAYVANLARA SU VE MAMA HİZMETİ

Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Servisi ekiplerimiz ilçemizde bulunan sokak hayvanlarına su ve mama dağıtıyorlar.

Veterinerlik Hizmetleri Servisi ekiplerimiz sıcak havalarda ilçemizdeki sokak hayvanlarını unutmadılar ve ilçemizin çeşitli yerlerine su ve mama bırakıyorlar.

Ekiplerimiz yaz aylarının gelmesiyle başlayan aşırı sıcaklar nedeniyle sokak hayvanlarının artan su ihtiyacını göz önüne alarak; belli bir plan ve program çerçevesinde ilçe genelinde tüm sokaklara su ve mama dağıtımı yapıyorlar. Sıcaklardan bunalan  sokak hayvanlarımız için ekiplerimiz belirli periyotlarla  ilçemizin çeşitli yerlerine su ve mama bırakarak, sokak dostlarımızın su ve mama ihtiyaçlarını gideriyorlar.

Bunaltıcı yaz sıcaklarının hakim olduğu bu günlerde ekiplerimiz kapları periyodik olarak doldurarak, sokak hayvanlarının susuz kalmalarını engelliyorlar. Eskiyen kaplar yenileriyle değiştirilirken; sokakta yaşayan kedi ve köpek dostlarımız bu sayede hem aç hem de susuz kalmıyorlar.

Sokak hayvanlarının mağdur olmamaları için gereken özeni gösterdiklerini söyleyen Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, "Sokak hayvanları bizim can dostlarımız. Bizler onların bu sıcaklarda iyi bir yaşam sürmesi için çalışmalar yapıyoruz. Ekiplerimiz onların yazın sıcak havada susuz ve aç kalmamaları için yoğun bir çaba gösteriyor" dedi.

27.06.2019 13:00