SOKAK VE CADDELERİN İSİMLERİ DEĞİŞTİ

Çınarcık Belediye Meclisi'nin almış olduğu kararlar ile ilçemizdeki 2 sokağın ve 1 caddenin ismi yenisiyle değiştirildi.

İsmi değiştirilen sokak sakinlerimizden gelen talepler sonrası, belediyemiz tarafından sokak ve cadde isimlerinin değiştirilmesiyle ilgili bir süredir numarataj çalışması yapılmaktaydı. Numarataj çalışmasının sonucunda 2 sokak ve 1 cadde ismi yenisiyle değiştirilmiştir.

Harmanlar Mahallesi Ortanca Sokağın ismi Belediye Meclisi'nin 03/07/2018 tarihli ve 63 nolu kararı ile "Üstün Asutay Sokak" olarak değiştirildi.

Taşliman Mahallesi 408. Sokağın ismi, Belediye Meclisi'nin 06/03/2018 tarihli ve 27 nolu kararı ile "Şehit Önder Balaban Caddesi" olarak değiştirildi.

Hasanbaba  Mahallesi Barış Sokağın ismi Belediye Meclisi'nin 07/07/2015 tarihli ve 58 nolu kararı ile "Muhtar Şerafettin Özmen Sokak" olarak  değiştirildi.

Değiştirilen sokak ve caddelerin yeni isimleri, ekiplerimiz tarafından sokak ve cadde girişlerine tabelaları dikilmiştir.

17.12.2018 09:00