YALOVASPOR MAÇINA 2-1’LİK TARİFE

Yalovaspor, Süper Amatör Ligin 3.haftasında Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş Sahası’nda Çınarcık Belediye Spor2-1 yenildi.

Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiği 4. Hafta maçı, Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş Sahası’nda oynandı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi, Çınarcık Belediyespor 5. dakikada Hüseyin Demirbaş’ın 25 metreden attığı frikik golüyle 1-0 öne geçti.

İlk golün hemen ardından rakibi Yalovaspor’a dakikalarca baskı kuran sarı-siyahlı ekip, 12. dakikada ceza sahası sol yan çizgisinde, Fatih Bektaş’ın attığı şut ile Yalova kalecisini bir kez daha avlamayı başardı ve skoru 2-0’a taşıdı.

ilk yarının 45+2. dakikasında Yalovaspor penaltı vuruşu kazanıp skoru 2-1’a getirdi ve devre arasına bu moralle girdi.

İkinci yarısı nefesleri kesen mücadeleye sahne olan karşılaşmada, her iki takımdan da birer oyuncuya kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

90. dakika sonunda Yalovaspor oyuncuları net gol pozisyonlarından yararlanamadı ve karşılaşma 2-1’lik skorla, ev sahibi Çınarcık Belediye Spor’un galibiyetiyle sona erdi.

Mücadeleyi kazanan Çınarcık Belediye Spor liderlik koltuğunu Yalovaspor’un elinden aldı.

10.02.2019 17:00