YENİ İTFAİYE HİZMET BİNASI ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Belediyemiz tarafından yapılan yeni modern itfaiye hizmet binasının yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Hasanbaba Mahallesi Termal Caddesi yolu üzerinde yer alan yeni itfaiye hizmet binasının betonarme yapısı tamamlanmış olup iç cephe,dış cephe ve bahçe düzenleme çalışmalarına başlanacaktır.

Yeni itfaiye hizmet binamız toplam 650 metrekare inşaat alanına sahip 2 katlı binada; 4 araç peronuna sahip 8 araçlık peron, lokal, eğitim salonu, spor salonu, ofisler, çamaşırhane ve yatakhaneden oluşmaktadır.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer,yeni itfaiye hizmet binası yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.En kısa zamanda yeni itfaiye hizmet binasının bitirilmesi talimatını verdi.

Çınarcık’ın gizli kahramanları önümüzdeki yıl günümüz ihtiyaçlarını karşılayamayan mevcut binadan taşınarak, Hasanbaba Mahallesi’ndeki yeni yerinde hizmet verecekler. Çınarcık Belediyesi, vatandaşın can ve mal güvenliğinin korunması bakımından hayati önem taşıyan itfaiye teşkilatını ekip, araç, ekipmanla güçlendirdikten sonra daha iyi hizmet verebilmek içinde yeni itfaiye hizmet binası inşaatına devam ediliyor.

20.09.2023 16:11