SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİ HİZMETLERİ

Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenli olarak aşılama ve kısırlaştırma işlemi yapılmaktadır. Gürpınar Dohayko’nun başlatmış olduğu "Uzaktakilere Yardım Eli Projesi" kapsamında, Türkiye’de ilk olarak Çınarcık Belediyesi ile ortak çalışma yapılarak "Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi" yaşanabilir bir hale getirilmiştir. Veteriner Hekim Nesrin Fakirullahoğlu'nun kontrolü altında toplanan sokak köpekleri; aşılama, parazitle mücadele, erkek/ dişi ayrımı gözetmeksizin kısırlaştırılma işlemleri yapılıp küpelenerek kayıt altına alınmakta ve toplandıkları yerlere geri bırakılmaktadır. Bu süre zarfında sokak köpekleri, Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma ve Rehabilitasyon Merkezinde misafir edilmektedir.

Egemenlik Kayıtsız Şartsız
Milletindir!