19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ÇINARCIK’TA KUTLANDI

Çınarcık`ta 19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.00’da başladı.

Törene Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkan Vekilimiz Nizamettin Balkaya, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Eyyüp Mol, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, AK Parti Çınarcık İlçe Başkan Yardımcısı Onur Dursun, MHP Çınarcık  İlçe Başkanı Gökmen Bayraktar, CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Kaymakam Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özmen, Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan, Tapu Müdürü Ayhan Bayhan,  askeri erkân,  gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkan Vekilimiz Nizamettin Balkaya tarafından Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Gazi Mustafa Ürkmez tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından tören son buldu.

19.09.2021 17:00